TFS slaat haar slag tegen WSS

DRACHTSTERCOMPAGNIE - Zondag stond er voor de korfballers van TFS en de gasten van WSS uit Oude Pekela een belangrijke wedstrijd op het programma. De winnaar zou de tweede plaats voor zich opeisen.

Al snel kwam TFS op een 2-0 voorsprong door twee scores van Monique Postma. Ook Foppe Nicolai scoorde, wat een snelle 3-0 betekende. Net voor rust maakte Jildou van der Vee later nog een doelpunt: 8-5. Waar TFS in de eerste helft de bovenliggende partij was, kwam het team van trainer-coach Evert Bron de tweede helft niet meer lekker in het spel. Via 10-6 kon WSS de stand naar eigen voordeel draaien door vijf scores op rij: 10-11. Dankzij sterk verdedigend werk van de verdediging kon de aanval met Jitze van der Vlugt en Mariƫlle Nijmeijer voor TFS de twee punten naar zich toetrekken: 13-11.