Dragor verliest ruim in Hengelo

HENGELO - De waterpoloheren van Dragor uit Drachten mochten zaterdag op reis naar Hengelo voor de derde wedstrijd van het seizoen. De heren van WS Twente bleken al snel een maatje te groot voor de Drachtsters.

Halverwege de wedstrijd keek Dragor al tegen een 11-2 achterstand aan. De tweede helft speelden de Dragorianen er vrijer en dynamischer. Zij lieten een strijdlustig een gelijkopgaand derde en vierde kwart zien in een reeds gespeelde wedstrijd. Eindstand: 18-9 in het voordeel van WS Twente. Doelpunten waren er van Mitchell van den Adel 3, Magchiel Groen 3, Johan de Haan, Sasker van Schuppen en Dean Damstra.

Bandstoten

DRACHTEN - Voor het onderlinge 20-beurten bandstoottoernooi van BC DC Drachten meldden zich 22 deelnemers. Winnaar werd Sipke Zuidema, die zijn moyenne met 55.36 procent verbeterde. Klaas van der Veen, Sijtze van der Molen, Frans Paludanis en Joke van der Meulen bezetten de volgende plaatsen. De hoogste serie was van Sijtze van der Molen: 11 caramboles. Procentueel was de prijs voor de hoogste serie voor Fokke Lindeboom met 7 caramboles.