Tegenover De Noorman is de opstapplaats voor de rescueboottochten naar bijvoorbeeld de zeehondenrustplaatsen.
Tegenover De Noorman is de opstapplaats voor de rescueboottochten naar bijvoorbeeld de zeehondenrustplaatsen. Foto: Ingezonden

Het Waddengevoel proeven én beleven, in de herfstvakantie met korting!

LAUWERSOOG - Beleef Lauwersoog geeft je het Waddengevoel, gewoon vanaf de wal. Tijdens het najaar lekker voordelig met een van de vele groepsarrangementen. Het najaar is een populaire periode voor familiedagen, zakelijke uitjes en herfstvakantie-uitjes. Tijdens de herfstvakantie kun je gebruik maken van voordelige acties.

Eén van de horecagelegenheden is het compleet vernieuwde Waddenpaviljoen De Noorman. Gelegen in de haven van Lauwersoog op een prachtige locatie kijk je uit over zowel de Waddenzee als de haven. Waddenpaviljoen De Noorman is geroemd om overheerlijke, verse visgerechten, maar blinkt ook uit in de meest malse vleesgerechten. Tijdens de herfstvakantie krijg je een gratis fles wijn bij een 3-gangen menu.
Tegenover De Noorman ligt de opstaplocatie voor zowel verschillende sensationele rescueboottochten als ook rondvaarten op een groot rondvaartschip. Met een van de rescueboten vaar je naar een van de rustplaatsen voor zeehonden, zodat je deze prachtige dieren van heel dichtbij kan bekijken. Of ga mee met een Wadden Experience en ervaar een complete beleving van alles wat de Waddenzee te bieden heeft. Tijdens de herfstvakantie hebben alle rescueboottochten een fikse korting. Er zijn ook tal van arrangementen voor zowel grote als kleine gezelschappen. Meer weten over Beleef Lauwersoog of de herfstacties? Neem dan eens een kijkje op de website.

Strandweg 1, 9976 VS Lauwersoog
www.lauwersoog.nl | 0519-349133