G-team Drachten

DRACHTEN - Al meer dan 15 jaar heeft Voetbalvereniging Drachten een G-voetbal afdeling voor jeugd en, sinds vorig jaar, ook voor volwassenen met een beperking. Met name voor het jeugdteam is de club op zoek naar nieuwe leden (jongens/meisjes). Elke woensdagavond wordt er van 19.00 tot 20.00 uur getraind op sportpark de Peppel in Drachten en ook wordt er deelgenomen aan de competitie van de KNVB. Natuurlijk mag je een paar keer meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jouke Jorritsma, 0512-354257.

Quick'21/V&V

BRITSUM - Voor de korfballers van Quick'21-V&V stond zaterdag de wedstrijd tegen CSL uit Brit sum gepland. De wedstrijd eindigde in een 13-13 remise. De combiclub wist in de laatste minuut van de eerste helft de voorsprong te pakken door een uitstekende afstandsworp van Remco Schraa. In het begin van de tweede helft werd een gat geslagen van twee doelpunten. Daarna kwam CSL door strafworpen op gelijke hoogte.

Hoewel Quick'21/V&V nog genoeg momenten kreeg om de wedstrijd naar eigen hand te zetten, bleef de winst uit. Dat betekent dat Quick'21/V&V voor het eerst een punt heeft ingeleverd, maar dat brengt de koppositie in de Eerste klasse A niet in gevaar.

Zaterdag speelt Quick'21/V&V thuis tegen OKO/Bies uit Opende, vanaf 15.30 uur.