Stichting Faridpur organiseert verloting

OENTSJERK - Zin om een auto te winnen? Mis je kans niet, doe mee met de grootse Faridpur verloting en misschien rijd jij straks in een mooie jong gebruikte auto t.w.v. 11.250,-! En je steunt ook nog het werk van Stichting Faridpur!

De auto, een Peugeot 108 uit 2018 met 6.700 km op de teller, krijgt de winnaar vrij op naam en ook nog belastingvrij. De winkans is maar liefst 1 op 800. Daarnaast een kans van 1 op 80 op een mooie troostprijs. Deze zijn beschikbaar gesteld door lokale ondernemers die Stichting Faridpur een warm hart toedragen. Loten a € 50,- per stuk zijn te koop via het bestelformulier op de website www.faridpuractie.nl. Wees er snel bij, de looptijd van deze actie is slechts 100 dagen en sinds de start op 1 augustus zijn er al vele loten verkocht. De trekking door de notaris is op 9 november bij Auto Olijnsma in Gytsjerk, tevens samenwerkingspartner en sponsor van de loterij.

De opbrengst komt 100% ten goede aan de projecten van Stichting Faridpur. Zij helpen mensen met een beperking en kansarme kinderen een toekomst op te bouwen door corrigerende chirurgie, huisvesting en scholing. De stichting is actief in Faridpur in Bangladesh en in Mangu in Nigeria. Drijvende krachten en oprichters achter de stichting zijn de gepensioneerde plastisch chirurg Cees Spronk en zijn vrouw Neeltje uit Oentsjerk. Afgelopen weekend is er nog team vertrokken voor een missie naar Nigeria. Stichting Faridpur stelt zich ten doel alle giften nagenoeg volledig te goede te laten komen aan degenen voor wie de giften bedoeld zijn.

www.faridpuractie.nl