Zaalvrouwen Drachtster Boys winnen

DRACHTEN - De zaalvoetbalvrouwen Drachtster Boys/HR Piping revancheerden zich van een eerdere nederlaag door een overwinning op KTP Nieuw Roden.

In de tiende minuut namen de Drachtsters een voorsprong. Een lob van Esther van Toledo op Jessie Prijs betekende 1-0. Keepster Anique Hoogeveen werd compleet verrast door de kopbal van Prijs. Nog geen twee minuten later werd een pass van Lisanne Kempe door Van Toledo verlengd op Prijs die door de verdediging van KTP liep en de 2-0 scoorde. Het werd 2-2, maar Jessie Prijs zorgde voor de 3-2 ruststand. In de tweede helft liep Drachtster Boy/HR Piping verder uit door Lisanne Kempe en Esther van Toledo: 5-2.

Vrijdag spelen de Drachtsters in Rotterdam tegen de huidige landskampioen TPP/Feyenoord.