Het wooncentrum in De Knipe. Het inzetje toont het team bij de vrachtwagen waarmee meubels worden bezorgd.
Het wooncentrum in De Knipe. Het inzetje toont het team bij de vrachtwagen waarmee meubels worden bezorgd. Foto: Ingezonden

Wooncentrum De Knipe: "Bedden en vloeren gaan nu hard"

DE KNIPE - Op 1500 vierkante meter biedt Wooncentrum De Knipe de nieuwste trends op woongebied. Je proeft er nog het gemoedelijke van een dorpswinkel, maar met een scherpe prijs-kwaliteit-verhouding, door groot in te kopen. Uitblinkers zijn de vloeren, bedden, banken en eethoeken.

Oane Kooistra van Wooncentrum De Knipe staat bij een luxe boxspring in de winkel. "Waarschijnlijk vind je nergens in Noord-Nederland zo'n boxspring voor deze prijs: 699 euro. In veel zaken ben je minstens 1.000 euro kwijt voor dezelfde kwaliteit." De boxspring is van eigen fabricaat, waardoor keuzes konden worden gemaakt die anders niet mogelijk zijn voor die prijs. "Zo heeft de boxspring geveerde boxen en zeven zones pocketvering-matrassen van 20 centimeter dik. Bij veel boxsprings is dit maar 17 centimeter. De boxspring wordt geleverd met een koudschuim topper, hoofdbord en zelfs twee hoofdkussens."

Het is maar een van de vele modellen boxsprings uit het assortiment. Naast boxsprings van eigen fabricaat verkopen ze in De Knipe ook boxsprings van diverse merken flink onder de adviesprijs.

20% korting op PVC-vloeren en Home collectie bankstellen

Andere hardlopers in het assortiment zijn de vloeren. "Wij verkopen en leggen heel veel PVC-vloeren. Hier geven wij nu 20% korting op. Het mooie is dat de korting ook geldt voor het leggen. Ook geldt er nu een korting van 20% op de Home collectie bankstellen."
Ondanks de grote inkoop is Wooncentrum De Knipe nog steeds een gemoedelijke dorpswinkel. "Service en klantenbinding zijn voor ons heel belangrijk." Oane bezorgt daarom ook veel meubels zelf. "Mensen waarderen het als je als adviseur de meubels persoonlijk brengt en monteert." Oane heeft de afgelopen tijd veel beurzen bezocht. Ruim 60% van de huidige collectie gaat eruit om ruimte te maken voor de nieuwe collectie. "Vanaf 2 oktober beginnen wij met opruimen."

Meyerweg 125 De Knipe | 0513 688 585 wooncentrumdeknipe.nl