Cheque TVM foundation voor tennisclub TSO

SURHUISTERVEEN - Joop Atsma, voorzitter van de TVM foundation, overhandigde aan Tennisvereniging TSO Surhuisterveen een cheque van 5.000 euro namens de TVM foundation. Voorzitter Sietze Hoekstra en Goffe Hoekstra, één van de vele vrijwilligers van de vereniging, namen deze dankbaar in ontvangst.

"We zijn er trots op dat we deze nieuwe banen met hulp van veel vrijwilligers en dankzij donaties hebben kunnen realiseren. TSO is een open vereniging, waarin iedereen zich thuis moet voelen. We richten ons hiermee op nieuwe doelgroepen, zoals ouderen. Ook de scholen gaan er gebruik van maken", aldus Hoekstra. Vrijdag 4 oktober worden de nieuwe padelbanen officieel geopend door wethouder Jouke Spoelstra van de gemeente Achtkarspelen. Hiermee is Tennisvereniging TSO de tweede vereniging in Friesland waar men kan padellen. De padelbanen zijn uitermate geschikt voor de oudere speler. De ervaring leert dat men minder snel blessures oploopt en het tennisspel sneller onder de knie krijgt.

Door direct twee banen aan te leggen is het ook mogelijk om deel te nemen aan de competitie van de KNLTB Ontmoetingsplek in Surhuisterveen. Naast de padelbanen investeert TSO ook in de aanleg van een multifunctionele playground. HIer kunt u korfballen, voetballen en volleyballen.