ONT met puntje terug uit Minnertsga

MINNERTSGA - Een puntje, dat hield ONT over aan het bezoek aan Minnertsga. ONT vergat in de eerste helft afstand te nemen van de tegenstander en had in de tweede helft ook zomaar tegen een nederlaag aan kunnen lopen. Het werd uiteindelijk 1-1 in deze voetbalwedstrijd.

Binnen twee minuten creƫerde ONT twee mogelijkheden, maar de 'finishing touch' ontbrak. De thuisclub kwam in de beginfase niet verder dan een kopbal over van Enno Kingma. Daar zette ONT tegenover dat het een counter slecht uitspeelde, maar na elf minuten toch op voorsprong kwam. Marten Folkersma scoorde op aangeven van Michel Weisser. Minnertsga kwam in de tweede helft langszij na een snel genomen vrije trap en onoplettendheid bij ONT. ONT speelt zaterdag uit tegen Ropta Boys. Aanvang 15.00 uur.