Rabo ClubSupport ondersteunt het verenigingsleven in heel 
Nederland.
Rabo ClubSupport ondersteunt het verenigingsleven in heel Nederland. Foto: Ingezonden

Rabobank Drachten Noordoost Friesland doneert 150.000 euro aan verenigingen

DRACHTEN - Rabobank Drachten Noordoost Friesland doet mee aan de landelijke Rabobank campagne 'Rabo ClubSupport'. Met deze campagne ondersteunt de Rabobank lokale verenigingen en stichtingen die de buurt sterker maken met door hen gekozen doelen.

In juni zijn 1200 verenigingen/stichtingen door de bank uitgenodigd om mee te doen aan Rabo ClubSupport. Bijna 350 verenigingen hebben gehoor gegeven aan deze oproep, nagedacht over een bestedingsdoel en zich aangemeld.

De inschrijvingsperiode is inmiddels afgelopen en nu is het aan de leden van de Rabobank om hun stemmen uit te brengen. Dat kan van 27 september tot en met 11 oktober. Met een unieke code kan er maar liefst vijf keer worden gestemd op regionale clubs en mooie initiatieven. Op donderdagavond 17 oktober nemen de deelnemende clubs hun
ClubSupport cheques in ontvangst tijdens een feestelijke slotavond in theater Sense in Dokkum.

Met Rabo ClubSupport viert de Rabobank de winst samen met het lokale verenigingsleven. Mensen samenbrengen, talenten benutten, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen. Daar heeft de hele
maatschappij baat bij en daarom geeft de coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land. Hiermee maakt de bank het mogelijk dat deze clubs de wereld, buurt voor buurt, beter maken.