Erwin Nyhoff in Kloosterkapel

SIBRANDAHÛS - Het nieuwe culturele seizoen van Kloosterkapel Sibrandahûs gaat op zondag 6 oktober van start met een optreden van de bekende zanger-gitarist Erwin Nyhoff. Het concert begint traditiegetrouw 's middags om half vier.

Begin jaren '90 staat frontman Erwin Nyhoff met zijn band The Prodigal Sons op grote muziekfestivals zoals Pinkpop en Lowlands. Daarna gaat hij op de solotoer. Zijn deelname in 2011 aan de tv-talentenjacht The Voice of Holland, waarbij hij de finale haalt en derde wordt - geeft zijn muziekcarrière een geweldige boost.

Na concerten in onder meer Carré en Paradiso doet Erwin nu (niet voor het eerst) de Kloosterkapel aan. Voor Kloosterkapel Sibrandahûs vormt het optreden van deze singer-songwriter het feestelijke begin van het zesentwintigste seizoen met weer tal van concerten. Het resterende programma van Kloosterkapel seizoen 2019-2020 ziet er als volgt uit:

3 november: Marcel Smit, 24 november: Pot, Baumgarten en Van Astenrode, 23 december: De Jûn foar de Krystnacht - Dixie Doodle & Friends (aanvang 20.30 uur), 26 januari: Plunder, 16 februari: Fred Piek en Sido Martens, 15 maart: The Oldtime Stringband en 19 april: Black Suspenders.

De concerten in de Kloosterkapel beginnen altijd om 15.30 uur (tenzij anders aangegeven). Kaarten à €7,50 zijn verkrijgbaar aan de deur. Er is geen voorverkoop. Zie voor meer informatie op: www.kloosterkapel-sijbrandahuis.nl