Zesde editie Kids2Kids kinderbeurs

BUITENPOST - Binnenkort is in Buitenpost weer de de Kids2kids kinderbeurs. Tweedehands kinderkleding en speelgoed wordt verkocht tegen leuke prijzen.

Wegens groot succes hebben de organisatoren besloten om ook de vrijdagavond erbij te pakken. Vrijdag 11 oktober van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 12 oktober van 9.30 tot 12.00 uur staan zij klaar om bezoekers te verwelkomen. Een deel van de opbrengst wordt geschonken aan Dorcas hulp en ontwikkeling. "Op deze manier kunnen wij andere kinderen blij maken met mooie spulletjes." Benieuwd hoe de beurs er in het echt uitziet? Wees welkom op 11 en/of 12 oktober in 'De Schakel' aan de Voorstraat 15 in Buitenpost (parkeergelegenheid via de Berkenlaan). Wil je kleding/speelgoed inbrengen of meer informatie? Stuur een berichtje naar: kids2kids.buitenpost@gmail.com of kijk op www.facebook.com/kids2kidsbuitenpost

Orgelconcert

DAMWALD -Tijdens de kerkdiensten elke zondag komt het er vaak niet van om het fraaie Pels en Van Leeuwen-orgel in De Ontmoeting in Damwâld eens wat aandachtiger te beluisteren. Zaterdag 5 oktober wordt er een orgelconcert gehouden op dit fraaie orgel in De Ontmoeting, Foarwei 48 in Damwâld. Toptalent Gert van Hoef verzorgt dit concert dat om 19.30 uur begint. Hij gaat een gevarieerd programma spelen met onder andere muziek van Händel, Bach, Lefébure Wely en Edward Grieg. In de pauze kan het publiek verzoeknummers aandragen. Entree € 7,50.