Lezing over Licht-ingevingen

KORTEHEMMEN - Verbinding met een andere wereld, bestaat dat? Kun je contact hebben met een spirituele wereld die naast werkelijke wereld bestaat? En hoe komt dit contact dan tot stand? Marit Karssens vertelt hierover in een lezing over haar boek Licht-ingevingen in het kerkje van Kortehemmen aan de Boerestreek 13 op zondag 6 oktober. In haar boek schrijft zij over haar 'weg naar binnen' van de afgelopen twaalf jaar en over alle bijzondere gebeurtenissen die sindsdien in haar leven hebben plaatsgevonden.
Graag vertelt Marit over de spirituele weg die zij heeft afgelegd, over wat zij daarbij heeft meegemaakt, over haar reizen, ontmoetingen met bijzondere mensen maar ook over obstakels die zij tegenkwam. Van 15.00 tot 17.00 uur. Entree: gratis; graag even aanmelden: maritkarssens@hotmail.com of via WhatsApp 06 30033426. Website www.dewegvanhetlicht.nl

Grote bingo

BURGUM - Vrijdag 4 oktober organiseren De Marko's om 20.00 uur weer een spannende en gezellige bingoavond op Landgoed Glinstra State aan de Freerk Bosgraafstraat 18 in Burgum. Er zijn 10 rondes met een royaal prijzenpakket. Ook is er een extra pauzeronde.