TFS pakt volle mep van Olympia

TWIJZEL - Op misschien de laatste zomerse zondagmiddag van dit jaar reisden de korfballers van TFS uit Drachtstercompagnie af naar Twijzel om het op te nemen tegen Olympia. TFS trok aan het langste einde.

Tot de 3-3 hield de thuisploeg het team van trainer/coach Evert Bron enigszins bij, maar daarna liet TFS zien beter te zijn dan de tegenstander. Na doelpunten van Jildou van der Vee, Monique Postma en Marrit Nijmeijer werd de stand voor rust op 4-8 gezet. Na rust was het Jitze van der Vlugt met de 4-9 middels een afstandsschot, die de score heropende.

Een tijdje bleven de doelpunten uit, maar de verdediging van TFS liet het aanvalsvak van de Olympianen bijna 15 minuten niet scoren. De wedstrijd werd beslist met een 6-13 overwinning voor TFS.