Jasper 366 zal een bezoek brengen aan de jubilerende vereniging.
Jasper 366 zal een bezoek brengen aan de jubilerende vereniging. Foto: Ingezonden

Jubileumdag PSV Trynwâlden: 28 september

OENTSJERK - Dit jaar viert paardensportvereniging (PSV) Trynwâlden in Oentsjerk haar 50-jarig jubileum. Op zaterdag 28 september stelt de vereniging vanaf 13.00 uur haar deuren open om dit te vieren met iedereen.

PSV Trynwâlden staat bekend om de vele disciplines binnen de vereniging. Tijdens de jubileumdag komen deze dan ook allemaal aan bod in de vorm van clinics, shows en demonstraties. Dressuur, springen, mennen, voltige, western, boomslepen, minidraverij en zelfs een echte paardenvoetbal-competitie. In het strodorp zijn kraampjes te vinden met paardensportartikelen en worden demonstraties gegeven door een paardenfysiotherapeut. Voor de jonge bezoekers is er een speciale pony-hoek waar ze pony's kunnen knuffelen en zelf mogen proberen op een echte sulky te zitten.

De enige echte 'King of the stallions' Jasper 366 zal tijdens de jubileumdag een bezoek brengen aan de vereniging voor een meet&greet met fans. De inmiddels 25-jarige Friese hengst wordt niet voor niets 'The King' genoemd en is een ware grootheid in de Friese hengstenwereld. Hij heeft talloze fans en zal op deze dag zijn best doen om met iedereen op de foto te gaan. Jasper is niet de hele dag aanwezig. Aansluitend op het programma barst om 20.00 uur de jubileum-feestavond los. Meer informatie over het programma is te vinden op de Facebookpagina 'PSV Trynwalden activiteiten' en op www.psv-trynwalden.nl
Hier kun je je ook aanmelden om aan bepaalde onderdelen mee te doen. De toegang Is gratis.