Dennis Bakker van ONT
(midden) in de tang bij Twijzel.
Dennis Bakker van ONT (midden) in de tang bij Twijzel. Foto: Robert Wagter

Trefzeker SC Twijzel wint van ONT

OPEINDE - Trefzeker, dat was SC Twijzel in de eerste voetbalwedstrijd van het seizoen. De bezoekers kregen in Opeinde tegen ONT in de hele wedstrijd vier kansen en benutten er drie. ONT zette daar weinig tegenover. Dat verklaart de 1-3 nederlaag.

De bezoekers klopten al na drie minuten op de ONT-poort. Johannes Storm pikte een lange bal op en bestookte ONT-doelman Hidde Ament. Die liet zich niet passeren. Dat gebeurde wel na acht minuten spelen. Johannes van der Meulen scoorde. ONT kon daar aanvallend te weinig tegenover stellen. De tweede kans voor SC Twijzel was ook meteen raak. In vrije positie kon Johannes Storm de 0-2 aantekenen. Na rust had ONT geen geluk met een schot van Dennis Bakker op de paal. Twintig minuten voor afloop ging de wedstrijd op slot. Van der Meulen scoorde zijn tweede doelpunt. ONT deed nog wat terug via een goede goal van Marten Folkersma, maar daar bleef het bij.