Laat je broodrooster repareren bij het Repair Café.
Laat je broodrooster repareren bij het Repair Café. Foto: Pixabay

Repair Café in Buurtkamer Kollum

KOLLUM - Iedere derde woensdag van de maand kun je van 10.00 tot 12.00 uur terecht bij het Repair Café tijdens de Buurtkamer in Kollum.

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Weggooien? Nee zeker niet! Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, serviesgoed, gebruiksvoorwerpen, speelgoed enzovoort. Ook reparatiedeskundigen zijn aanwezig, zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren.
Je vindt de Buurtkamer/Repair Café in de Kringloop van RaderWerk Kollum op de Voorstraat 122. Samen kapotte spullen repareren of behoefte aan advies? Je bent welkom! De koffie en thee staat klaar. Voor meer info: www.debuurtkamer.com.