Het team van Qarnet.
Het team van Qarnet. Foto: Ingezonden

Qarnet, de eerste autosupermarkt van
Nederland, nu ook in Drachten

DRACHTEN - Qarnet, de eerste autosupermarkt van Nederland, heeft een nieuwe vestiging geopend aan de Hemmen 1 te Drachten. Het nieuwe concept richt zich voornamelijk op de verkoop én private lease van zeer jonge en zelfs nieuwe auto's mét BOVAG of fabrieksgarantie.

Het unieke van Qarnet is dat de klant de auto op internet kan uitzoeken en in heel Nederland thuis kan laten bezorgen. Langs komen om een proefrit te maken kan natuurlijk ook nog steeds. Het aanbod wisselt dagelijks en gemiddeld zijn er zo'n 100 auto's op voorraad.

Ook nieuw is de werkplaats van Qarnet. U kunt hier terecht voor al het onderhoud, APK, banden en reparaties. Alle auto's krijgen een standaard een gratis kwaliteitscontrole zodat eventuele fabrieksgarantie behouden blijft.

Qarnet is aangesloten bij de BOVAG en biedt professioneel onderhoud zoals voorgeschreven door de fabrikant voor een eerlijke prijs. Door prijsopgave vooraf een transparante werkwijze én met de zekerheid van BOVAG komt de klant nooit voor onaangename verassingen te staan.

Nieuwsgierig naar dit nieuwe concept? Kijk op www.qarnet.nl voor meer informatie.

Qarnet is een onafhankelijk concept van ABD, dealer van Dacia, Nissen en Renault en lid van de BOVAG.