Harrie Nuveld (links) en André de Jong van Friesland Solar gaan een nieuwe samenwerking aan.
Harrie Nuveld (links) en André de Jong van Friesland Solar gaan een nieuwe samenwerking aan. Foto: Actief Media

5 oktober stookdag bij Wijma Haarden

DE WESTEREEN - Op 5 oktober van 9.00 tot 17.00 uur is de jaarlijkse stookdag bij Wijma Haarden. De hele dag zijn er diverse activiteiten gepland.

Esther Bolt geeft gratis interieuradvies van 30 minuten per klant (graag een even bellen voor een afspraak). Er is een gratis wijnproeverij van Waijenberg Wijnadvies en Leo de Walden rookt en verkoopt verse paling. De showcontainer van Altech is aanwezig met containerkorting. Nieuw is dat de Altech pelletkachels deze dag brandend te zien zijn. Ook Nobis pelletkachels is aanwezig: de nieuwste en stilste pellethaard van Nederland is brandend te zien. Op alle Artel pelletkachels geldt een korting van 10%. Diverse merken hanteren een stookdagkorting: Wanders Haarden, Varde, STB rookkanalen, Reny haarden, Dovre haarden, Have Verwarming en Jydepejsen. Dit laatste merk zorgt tevens voor een landelijke primeur tijdens de stookdag: Jydepejsen houtkachels is met een touringcar aanwezig met alle nieuwste modellen.

Nieuw is de samenwerking met Friesland Solar uit Rottevalle, een specialist op het gebied van zonne-energie. Adviseurs van Friesland Solar staan voor u klaar om u advies te geven omtrent Heatpipe boilersystemen en systemen met zonnepanelen. De kachels van Wijma kunnen met een boilersysteem gecombineerd worden zodat u deels of zelfs geheel van het gas af kan komen.

Harrie Nuveld van Wijma Haarden: "Koop nu nog snel een pelletkachel met 500,- voordeel. Deze subsidie stopt namelijk binnenkort. Ook voor meer informatie over regelingen als ISDE-subsidie en diverse financieringsmogelijkheden kunt u op de stookdag terecht."
www.wijmahaarden.nl