The Box van Palestra is sinds kort geopend in Dokkum.
The Box van Palestra is sinds kort geopend in Dokkum. Foto: Ingezonden

The Box van Palestra opent de deuren

DOKKUM - Hindernissen tot vier meter hoogte, autobanden aan touwen en een ervaren en gemotiveerde trainer. Voor survivalrunners een plek om zich helemaal uit te leven, voor liefhebbers van Crossbox de plek in Dokkum en omgeving. Op de Hogedijken in Dokkum is sinds kort The Box van Palestra geopend.

The Box is een mooie aanvulling op wat er bij Palestra allemaal wordt gedaan vertelt eigenaar Jur Roemers. "We hebben nu zo'n breed aanbod, eigenlijk hebben we nu alles". Van wielerploegen tot en met krachttraining en van de Milon tot een bezoek aan de sauna. Zo'n 1250 leden van Palestra maken nu gebruik van het wellness- en fitnesscentrum in Dokkum. Deze nieuwe leslocatie van Palestra biedt volop ruimte aan survival running, crossboxen en personal training. "The Box is ontstaan vanwege de populariteit van deze functionele trainingen, hierdoor was het noodzakelijk om extra ruimte in het rooster te creƫren zodat we aan grote vraag kunnen voldoen. Met deze nieuwe locatie komt iedereen goed tot zijn recht."

Tijdens CrossBox trainingen werk je een gevarieerde work-out af, waarin conditie, kracht en handigheid voorkomen. De intensiteit van de training ligt hoog. In de survivaltraining staat behendigheid, balans, sterk zijn en conditie voorop. Elke oefening vraagt slimheid en handigheid.

"Het aantal deelnemers dat meedoet aan de lessen survival running groeit", vertelt Van der Woude, trainer van de survival en de Crossbox. Voor kinderen en voor volwassenen zijn de trainingen een geweldige uitdaging. Belangstelling? Je bent van harte welkom.
www.palestradokkum.nl/the-box