Doe mee met de nieuwste groepslessen bij Happy Life 35.
Doe mee met de nieuwste groepslessen bij Happy Life 35. Foto: Ingezonden

Ga voor groepslessen naar Happy Life 35

BURGUM - Wil je de fitste versie van jezelf worden? Wil je bezig met gezonde voeding? Happy Life 35 is sinds drie jaar gevestigd in Burgum. Een jong, dynamisch bedrijf waar al vele sporters sporten om fit te worden en te blijven in een omgeving die aanvoelt als je tweede thuis.

Happy Life 35 onderscheidt zich door unieke concepten. Zoals Milon, 2 x 35 minuten trainen en gegarandeerd fit en Funxtion, functionele training zelf uitvoeren of in een kleine groep onder leiding van een trainer.

In september pakt Happy Life 35 uit met een nieuw lesrooster met gevarieerde en waanzinnig spannende groepslessen. De nieuwste trends en leukste lessen! Pak je tas en beleef ze aan de Mr. Oppedijk van Veenweg.
X-Core is een van deze nieuwe lessen. Landelijk gezien de snelst groeiende groepsles waar veel mensen razend enthousiast over zijn. En nu ook in Burgum. Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en verbrand veel calorieën. Ervaar hoe je lichaam het beste uit deze geweldige training haalt.

Sport deze maand gratis!

Doe deze maand gratis mee en vertel ons wat je met sporten wilt bereiken. Kijk voor het rooster op de website www.happylife35.nl.

Happy Life 35 | Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 22L-1 9251 GA Burgum
0511-464915