VV Kollum bekert door na winst

KOLLUM - Zondag eersteklasser SC Stadspark (Groningen) had in Kollum aan één punt genoeg om door te gaan naar de knock-out-fase van de beker, maar werd op een nederlaag getrakteerd.

VV Kollum had een overwinning nodig om op doelsaldo door te kunnen gaan. In de rust vreesden de Kollum-supporters dat hetzelfde scenario als een week eerder tegen Lewenborg zich zou aftekenen. Een half uur geweldig voetballen met een 2-0 voorsprong tot gevolg. En ondanks de legio kansen op een grotere voorsprong vlak voor rust toch een tegentreffer incasseren. Maar er stond na deze wedstrijd uiteindelijk een knappe 4-2 overwinning op het scorebord. Kollum bekert door en hoopt in november een aansprekende tegenstander te loten. Zaterdag is de competitiestart in de tweede klasse tegen Marum.