VV Rottevalle boekt monsterzege in bekervoetbal

ROTTEVALLE - De voetballers van VV Rottevalle hadden zaterdag op sportpark 'It Hagehiem' weinig te duchten van VV Drogeham: 11-0.

Drogeham had beide eerste duels al verloren en was dus uitgeschakeld voor de volgende ronde. Rottevalle had aan een gelijk spel genoeg, maar wilde vanzelfsprekend met ruime cijfers van de vijfdeklasser winnen. In de eerste minuut schoot Jorrit Schra al raak en nog geen twee minuten later was het al 2-0. Erwin de Wind verraste met een fraaie boogbal van afstand de Drogehamster doelman. Een kunststukje dat hij in het eerste bedrijf herhaalde. Liekele Kamminga had ondertussen na een vlot lopende aanval voor 3-0 gezorgd. Ook het vijfde doelpunt kwam van de voet van Erwin de Wind, die goed op dreef was. Nog voor rust werd het 6-0 voor Rottevalle door Liekele Kamminga. In de tweede helft liep de score op door Taeke Visser, Benjamin van der Molen, Jorrit Schra, Fokko van der Veer en Johan van der Veen.