De wagens tijdens de Gondelvaart op wielen zijn ware kunststukjes.
De wagens tijdens de Gondelvaart op wielen zijn ware kunststukjes. Foto: Goffe Fotografie

Vijftigste Gondelvaart op wielen in Drogeham

DROGEHAM - Drogeham is bijna klaar voor de vijftigste Gondelvaart op wielen. Heeft u vrijdag 20 en zaterdag 21 september al in uw agenda staan? Dan viert de Gondelvaart op wielen de vijftigste editie.

Naast het feit dat er tijdens deze vijftigste editie elf wagens aan de start verschijnen
en er drie fantastische korpsen zijn vastgelegd voor dit jubileum, staat er voor deze speciale editie nog een extra festiviteit gepland. Op zaterdagavond 21 september om 22.30 uur vindt er een spectaculaire vuurwerkshow plaats op het voetbalterrein it Doltsje in Drogeham. Na afloop van de Gondelvaart op wielen kunt u genieten van een prachtig vuurwerkspektakel.

Gondelvaart op wielen is een prachtig evenement en is leuk voor jong en oud, en ook voor de allerkleinsten. De figuratie, de ontwerpen en natuurlijk de magische beleving in het donker is een avontuur op zich.

De organisatie hoopt op een geweldige vijftigste editie en nodigt iedereen uit om vrijdag 20 en zaterdag 21 september deze vijftigste editie te vieren. Kom gerust eerder naar Drogeham toe. De gondels staan vanaf 19.00 uur al klaar op het parcours zodat de bezoekers rustig bij de gondels langs kunnen lopen. Het parkeren is gratis en de entree is € 5,- per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meekijken. Daarnaast is er ook een voorprogramma van Boerenkapel 'De Harrekieten' en is er een kermis aanwezig op het parcoursterrein.

De ontwerpen voor het jaar 2019 nog even op een rijtje; The Bining Blizzard, Pinokkio, Invention du Professeur, Boodschappen, Reggae Night, De tijd vliegt,
Brassed off, Sesame Street, Apport, Nova Zembla en de vijftigste Gondelvaart op wielen draait door.