Nazomer bij winkelcentrum Noorderpoort

DRACHTEN - Bij Winkelcentrum Noorderpoort in Drachten wordt op zaterdag 21 september van 10.00 tot 16.00 uur de eerste editie van 'Nazomeren op Noorderpoort' gehouden.

Bezoekers kunnen zich langs een dertigtal kraampjes begeven, op zoek naar leuke en speciale producten. Zowel winkeliers van het winkelcentrum als gaststandhouders zullen vele etenswaren en andere leuke spullen vanuit hun kramen verkopen.

Er zijn kinderactiviteiten, zoals een springkussen, eendjes vissen, een zweefmolentje, de mogelijkheid tot schminken, glittertattoo's zetten en er is een stroopwafelkraam.

De ballonnenclown vrolijkt de dag op met zijn draaiorgeltje en prachtige balloncreaties, gratis voor de kinderen. Aan de inwendige mens wordt tijdens het Nazomeren ook gedacht: er zijn diverse kraampjes en foodtrucks waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke streekgebonden lekkernijen.

Kraampjes en foodtrucks met streekgebonden lekkernijen

Als afsluiter kunt u een kijkje nemen bij de sportdemonstraties van het Sportbedrijf uit Drachten. Maak een rondje op één van de Trial bikes, pak de pijl en boog erbij of doe een andere sport naar keuze.

Parkeren en toegang tot het 'Nazomeren' is gratis.