Eric Schootstra in de Giant Store in Burgum met de Giant 
Dialytour E+ Belt Drive. Het inzetje laat de riem zien.
Eric Schootstra in de Giant Store in Burgum met de Giant Dialytour E+ Belt Drive. Het inzetje laat de riem zien. Foto: Actief Media

Nieuwe e-bike modellen nu ook met
riemaandrijving bij Giant Store Burgum-Drachten

BURGUM/DRACHTEN - Bij de vestigingen van Giant in Burgum en Drachten zijn de eerste nieuwe fietsen voor het modeljaar 2020 binnen. Een van de paradepaardjes van de collectie is de Giant Dialytour E+ Belt Drive. Dit model heeft een noviteit. De fiets wordt met een riem aangedreven in plaats van een ketting.

Deze riemaandrijving heeft diverse voordelen. "Onder andere minder onderhoud en een langere levensduur dan een ketting en tandwielen", aldus Eric Schootstra, eigenaar van de Giant Store.

Een belangrijk speerpunt van Giant is een natuurlijk fietsgevoel

De intensieve samenwerking van Giant met de motorleverancier resulteert in een motor met zes sensoren en zogenaamde Smart Support. Met deze functie hoeft u niet meer zelf de juiste ondersteuning in te stellen, maar regelt de motor dat zelf. Uiteraard is het wel mogelijk om de ondersteuning (zes standen) handmatig in te stellen, indien gewenst.

Veel meer nieuwe modellen in de winkels

De Giant Dialytour met riem is slechts één van de nieuwe modellen die de komende weken in de stores op voorraad komen en die te bezichtigen en te proberen zijn. "Kom langs in één van onze winkels voor meer informatie of een proefrit op één van de (nieuwe) modellen.

Giant Store Burgum | Florynwei 5
0511 206 001 | www.giantstore-burgum.nl
Giant Store Drachten | Noordkade 115
0512 208 001 | www.giantstore-drachten.nl