Margriet de Haan organiseert bij Magriets Mode in Burgum op verzoek vriendinnenavonden of bedrijfsuitjes.
Margriet de Haan organiseert bij Magriets Mode in Burgum op verzoek vriendinnenavonden of bedrijfsuitjes. Foto: Actief Media

"Bij ons is kleding kopen een feestje"

BURGUM - Aan de Schoolstraat in Burgum zit een gezellig boetiekje, Margriet Mode. Hier wordt kleding verkocht voor iedere beurs, in de maten 36 tot en met 62. Persoonlijke aandacht, eerlijk advies en gastvrijheid onder het genot van een bakje is de missie van eigenares Margriet de Haan en haar team.

Naast de reguliere winkelactiviteiten organiseert Margriet Mode besloten avonden voor vriendinnen of bijvoorbeeld bedrijfsuitjes.

U kunt zelf de initiatiefnemer zijn. Een gastvrouw organiseert in opdracht van en in samenwerking met één of meerdere dames een leuke avond. Denk aan een Lady's Night, een avond stylingadvies of zelfs een metamorfose. Er is veel mogelijk. Een schoonheidsspecialiste, kapster maar ook een DJ kunnen erbij aanwezig zijn. "Maak een afspraak en bespreek uw wensen. We maken er samen een mooie avond van", zegt Margriet onder het motto 'kleding kopen is een feestje'."

Bij Margriet Mode kunt u ook een afspraak maken voor persoonlijk stylingadvies.

Voordat Margriet de Haan neerstreek in Burgum, had ze gedurende bijna tien jaar een damesmodezaak in Leeuwarden. Haar grote passie is mode en styling en door haar visie en gastvrijheid heeft ze in de loop der jaren een vaste klantenkring opgebouwd rondom mode- en stylingadvies.

Margriet Mode | Tsjibbe Geartsstrjitte 18, Burgum | 0511 - 46 96 01

Afbeelding