Rob en Jannie Wijnstra zijn meesters in hartelijkheid. Kom binnen en bespreek uw wensen aan de sfeervolle tafel.
Rob en Jannie Wijnstra zijn meesters in hartelijkheid. Kom binnen en bespreek uw wensen aan de sfeervolle tafel. Foto: Actief Media

De Haan Keukens, Quatrebras: "Kom erin"

NOARDBURGUM - Loop binnen bij De Haan Keukens op Quatrebras en grote kans dat je een vrolijk gesprek hoort. Jannie en Rob Wijnstra zijn meesters in het hartelijk ontvangen van klanten. Zo ook deze keer.

Rob Wijnstra praat bijna net zo veel met het 2-jarige kind dat speelt op de grond, als met diens ouders, de twee klanten bij hem aan tafel. Rob probeert een ontspannen sfeer te creƫren Ondertussen luistert hij goed. Het gaat om een nieuwbouwhuis; wanneer wordt het opgeleverd? Een modern interieur, maar nog nooit eerder een keuken uitgezocht. Wat vinden ze gezamenlijk mooi?

Jannie Wijnstra legt diverse mogelijke werkbladen op tafel, afkomstig uit de vele displays om hen heen. Keramiek, composiet, graniet of kunststof, het is verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. "Hout en glas verkoop ik niet," zegt Rob. "Dat vind ik minder geschikt voor werkbladen. Beton verkoop ik wel, al waarschuw hierbij voor de kwetsbaarheid. Een hete pan of snijden met een mes leidt bij beton gemakkelijk tot schade. Composiet, keramiek, of het allernieuwste keramiek dekton zijn sterker."

"Eerlijk informatie geven, vinden wij belangrijk", zegt Jannie. "Natuurlijk is geen mens gelijk. Wij kunnen alles leveren. Wij delen onze materiaalkennis. Dat geldt voor zowel de werkbladen, als voor de kasten, grepen, kranen, spoelbakken en apparatuur die wij verkopen. En uiteraard voor de vloeren."

Jannie schenkt de kopjes op tafel nogmaals vol. "De tijd nemen in een gemoedelijke sfeer, dat vinden wij belangrijk."

De Haan Keukens | 0511-472400
Woudweg 3A, 9257 RM Noardburgum