Wokpaleis E10 aan het bekende kruispunt tussen Hurdegaryp en Leeuwarden.
Wokpaleis E10 aan het bekende kruispunt tussen Hurdegaryp en Leeuwarden. Foto: Ingezonden

Wokpaleis Friesland E10 bestaat zeven jaar!

RYPTSJERK - Wokpaleis Friesland E10 bestaat alweer zeven jaar. Nog altijd weten de Friezen E10 te vinden, op de kruising richting Dokkum/Hurdegaryp/Leeuwarden. Het is door de centrale ligging niet te missen. Door de jaren heen is E10 heel wat veranderd. Wat vroeger een belangrijke feestgelegenheid was, is nu een wereldrestaurant. Afgelopen november nog is er een nieuw gedeelte geopend aan de oostkant van het gebouw met een weids uitzicht richting Hurdegaryp.

Wokpaleis Friesland E10 is een veelzijdig restaurant waar u kunt u kiezen uit verschillende keukens. Live cooking is een van de specialiteiten waarbij gerechten met verse ingrediënten ter plekke voor u worden bereid. Zo kunt u eerst beginnen met een heerlijke kop soep met bijvoorbeeld een broodje met kruidenboter of pesto, gevolgd door een bord met een selectie van het koude buffet zoals sushi, zalm, oesters, gevulde eieren, makreel en haring. Alles kan en mag bij E10. Door de diversiteit aan gerechten is het wereldrestaurant geschikt voor iedereen, van sushi liefhebber tot zoetekauw. Het arrangement dat E10 aanbiedt is inclusief fris, verse jus d'orange, slush puppy, koffie, thee en 0.0 bier. Alcoholische dranken zijn verkrijgbaar tegen een kleine meerprijs. Wokpaleis Friesland E10 denkt ook aan de jonge gasten. Er is keuze uit pannenkoeken, patat en pizza maar lekker samen wokken behoort ook tot de mogelijkheden. Na het eten kunnen de kinderen zich vermaken in de speelruimte waar ze geschminkt kunnen worden.

Ter ere van het zevenjarig jubileum heeft E10 op dit moment een actie: van maandag tot en met donderdag kunt u onbeperkt eten en drinken voor € 23,95 per persoon, van vrijdag tot en met zondag voor € 25,95 per persoon (dinsdags gesloten). De actie geldt tot en met zondag 15 september. Wilt u zeker zijn van een plek, bel dan vandaag nog om te reserveren 0511-432222 of reserveer online op www.wokpaleisfryslan.nl. Op de Facebookpagina van Wokpaleis Friesland maakt u kans op een diner voor twee personen. Het komt bijna niet voor dat er geen plek is bij E10 maar wilt u rustig dineren dan is doordeweeks een goede optie om te reserveren. "Genietsje fan jo miel." Wokpaleis Friesland E10 | Rijksstraatweg 17 | 9256 XD Ryptsjerk | 0511-432222 | www.wokpaleisfryslan.nl