Het mooie is dat ons lichaam prachtig in elkaar zit. Als je je lichaam geeft wat het nodig heeft, kun je de balans herpakken.
Het mooie is dat ons lichaam prachtig in elkaar zit. Als je je lichaam geeft wat het nodig heeft, kun je de balans herpakken. Foto: Ingezonden

Start cursus 'Gezond en effectief afvallen'

HOLWERD - Anneke's Lifestyle Studio biedt sportlessen, cursussen op het gebied van afvallen en gezonde leefstijl en cursussen stressreductie/ontspanning (mind fit). Wil je iets doen met de signalen die je lichaam geeft? Kom meedoen.

De cursus 'gezond en effectief afvallen' start op vrijdag 27 september. De cursus Mind Fit is vanaf woensdag 2 oktober.

Al 30 jaar begeleidt Anneke Kroodsma mensen op weg naar een fit, gezond en slank lichaam. Veel deelnemers worstelen met de samenleving waarin we leven. De wereld is de laatste 50 jaar enorm veranderd.

Het is een samenleving geworden waarin we maar kunnen eten en drinken wat we willen. Het is een wereld waarin het gewoon is dat we achter een beeldscherm zitten. We hebben supermarkten waar weinig producten oorspronkelijk zijn. Stress viert hoogtij.

Ons lichaam kan die veranderingen echter niet altijd aan. Soms staat de lichamelijke belasting niet meer in verhouding met de belastbaarheid. Een aantal regelsystemen in je lichaam moeten dan weer in balans komen.

Geen lichaam is hetzelfde, dus luister naar je eigen intuïtie, wat vertelt je lichaam je eigenlijk. Dingen als vaststaande dagmenu's, dieetboeken en online goeroes hoeven niet altijd bij jou te passen.

Anneke's Lifestyle Studio | www.annekeslifestylestudio.nl | 06-10584365