Winst KC De Pein

STADSKANAAL - De korfballers van KC De Pein speelden de eerste wedstrijd van de competitie in en tegen Stadskanaal. Met een basisacht die op drie plekken is gewijzigd en een nieuwe trainer/coach Jack Visser was het even zoeken. De jonge ploeg had tot 5-5 veel moeite met de geroutineerde tegenstander, maar met een time-out werd alles op zijn plek gezet. Via 5-12 werd de wedstrijd volwassen uitgespeeld tot 8-17.

Klaverjasclub

TWIJZELERHEIDE – Vrijdagavond 20 september begint het nieuwe seizoen van 'Klaverjasclub Twijzelerheide e.o.'. De klaverjasavonden zijn in het clubhuis van de IJsbaanvereniging aan de Bjirkewei in Twijzelerheide. Iedereen is welkom, de clubavonden beginnen om 20.00 uur. Om de 14 dagen (de even weken) is er kaarten op de vrijdagavond tot en met eind maart 2020.

Autorace

BERGHEM - Na een fantastische regenrace en een spectaculaire tweede race pakte de veertienjarige Drachtster Milan van der Veen zijn eerste podiumplek van het seizoen tijdens de zevende wedstrijd in het Nederlands kampioenschap open 125 cc op Circuit Park Berghem.