Bij Sanjes Sportpark is een tennishal waar iedereen een tennisbaan kan huren: verenigingen, leden en niet-leden.
Bij Sanjes Sportpark is een tennishal waar iedereen een tennisbaan kan huren: verenigingen, leden en niet-leden. Foto: Ingezonden

Kom jij in Feanwâlden een balletje slaan?

FEANWALDEN - Tussen Feanwâlden en De Westereen ligt Sanjes Sportpark, de thuisbasis van Tennisferiening Feanwâlden (TFF). Met drie indoor tennisbanen, vier French-court buitenbanen en een sportcafé is het een mooie en gezellige club.

Wat velen niet weten, is dat iedereen gebruik kan maken van de tennishal. Ook als je geen lid bent, zijn de banen te huur voor een ieder die wil en kan tennissen.

Wil je in de winter door blijven tennissen of bij slecht weer toch even de baan op? Wil je op een vast moment in de week met een vriendengroepje naar de tennisbaan? Of spontaan weer eens een balletje slaan, maar niet meteen lid worden van een vereniging? Een binnenbaan huren kan in de tennishal op Sanjes Sportpark in het winterseizoen op een vaste dag en tijd, of als losse baanhuur. Een losse baan huur je minimaal één uur en kan per half uur worden verlengd. Ballen en (kinder)rackets zijn kosteloos beschikbaar.

Tennis Feriening Feanwâlden werkt nauw samen met clubs uit de regio Noord-Oost Fryslân om de jeugd ook in de winter betrokken te houden bij de tennissport. Diverse clubs uit de regio huren de hal een middag of avond. Informeer naar de mogelijkheden.

Tennislessen zijn er ook in de winterperiode. Die worden verzorgd door tennisschool GRIP.

Sanjes Sportpark | De Sânjes 2, Feanwâlden | Contact? info@sanjessportpark.nl |
www.sanjessportpark.nl |