Bij het tennistoernooi in Feanwâlden kwamen jonge en oudere spelers in actie.
Bij het tennistoernooi in Feanwâlden kwamen jonge en oudere spelers in actie. Foto: Ingezonden

Geslaagd Sanjes tennistoernooi Feanwâlden

FEANWALDEN - Van 17 tot en met 25 augustus vond de vijfde editie van het jaarlijkse Open RegioBank De Westereen Sanjes toernooi plaats op Sanjes Sportpark, het tennispark van Tennisfer iening Feanwâlden.

Er hadden zich 150 spelers opgegeven afkomstig van liefst 33 verschillende tennisverenigingen uit de wijde regio. De jongste was 15 jaar, de oudste 71 jaar. Maar liefst 170 wedstrijden stonden op het programma in enkel, dubbel en gemengd dubbel categorieën.

Aanmoedigingen van veel toeschouwers

Onder overwegend zeer goede weersomstandigheden liep het volle speelschema nauwelijks vertragingen op. Zoals ieder jaar met zoveel deelnemers het geval is, viel er helaas een klein aantal blessures te betreuren, maar gelukkig streden de meeste deelnemers in goede gezondheid om ieder punt. Daarbij werden ze aangemoedigd door de vele toeschouwers die op alle speeldagen voor een goede sfeer rondom de baan zorgden.

Onder het genot van een hapje en een drankje bleef het tot in de kleine uurtjes gezellig. "Dank van de organisatie aan iedereen die dit toernooi mogelijk heeft gemaakt, spelers, familie, supporters, vrijwilligers en sponsoren."

Sportief en gezellig

Al en met al kan er weer teruggekeken worden op een sportief, gezellig en geslaagd toernooi.