Interkerkelijk Burgumer Mannenkoor (archieffoto) voor Glinstra State in Burgum.
Interkerkelijk Burgumer Mannenkoor (archieffoto) voor Glinstra State in Burgum. Foto: Ingezonden archieffoto

Nieuwe leden welkom bij start seizoen
Interkerkelijk Burgumer Mannenkoor

BURGUM - Op de laatste woensdag van augustus is het Interkerkelijk Burgumer Mannen Koor (IBM) met vernieuwd enthousiasme weer van start gegaan. Het geeft een bijzondere sfeer om elkaar na de vakantie met allerlei verschillende ervaringen weer te treffen. De draad van andere mooie dingen wordt weer opgepakt.

"Het meeste plezier beleven we aan onze wekelijkse repetitieavond, maar de voorbereiding op optredens geeft er een extra motivatie aan. Er zijn voor de kerstperiode vooralsnog drie optredens gepland. We zijn meteen begonnen aan de voorbereiding van een door onszelf georganiseerd adventsconcert in Burgum op zaterdag 30 november. We zullen daar later meer bekendheid aan geven", vertelt Jouke van der Zee van het IBM.
"Nu alvast beginnen we met het instuderen van een flink aantal nieuwe muziekstukken. De eerste kennismaking daarmee was veelbelovend. Gezonde ontspanning door aangename inspanning! Zingen geeft plezier en energie. Voor wie wel (eens) mee wil zingen in ons mannenkoor is dit een mooi instapmoment!"

U bent van harte welkom om de sfeer eens te proeven op de vaste woensdagavond vanaf 19.45 uur in het Martinus Parochiehuis aan de Hillamaweg in Burgum.

Ook de website van het koor is vernieuwd. Leden kunnen nu ook zelf thuis oefenen met behulp van die website. Van der Zee: "We zijn benieuwd of het thuisfront daar ook blij mee is. Vast wel…"