Het thema van de Spokentocht is te lezen op het bord.
Het thema van de Spokentocht is te lezen op het bord. Foto: Ingezonden

Spokentocht in nachtelijk Kollum

KOLLUM - In het holst van de nacht als de schaduwen het donkerst zijn, ontwaken op vrijdag 25 oktober de meest enge karakters tijdens de horrortocht van Kollum. Een griezelige tocht met een gezellige afterparty.

Het thema van deze eerste spokentocht is 'The Clinic'. Uit een huiveringwekkende kliniek zijn zo'n vijftig psychiatrische patiƫnten ontsnapt. Zij dwalen rond in en rond Kollum. De niet veel goeds belovende arts en zijn naarstig op zoek om de patiƫnten weer terug te vinden en kunnen wel wat hulp gebruiken.
De voorbereidingen zijn in volle gang, er is intussen een professioneel grimeteam gevormd en ervaren acteurs zijn gevraagd verrassende acts op te voeren tijdens de tocht. Na afloop is er een gezellige afterparty in de Manolitobar. Meedoen? De start is groepsgewijs tussen 19.30 en 23.30 uur vanaf de Paradisobar aan de Voorstraat. Maximaal tien personen per groep. De voorverkoop in de Paradiosobar is al gestart, en de verkoop gaat razend snel. Een startkaart kost slechts vijf euro. De exacte starttijd per groep wordt vermeld op de startkaart. De tocht gaat te voet en zal ongeveer twee uur duren. (Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar en deelname op eigen risico).

De horrortocht word georganiseerd door vriendengroep De Trekker uit Kollum, in samenwerking met het APK, onder regie van Renske & Erik Beets. www.facebook.com/SpokentochtKollum.