Genomineerde ondernemers '8karspelen'

BUITENPOST - De genomineerden voor de Ondernemersprijs Achtkarspelen 2019 zijn bekend.

Jaarlijks reikt de gemeente Achtkarspelen de Ondernemersprijs (OP8K) uit aan bedrijven die op het gebied van duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid mooie prestaties laten zien. Uit het grote aantal voordrachten van de ondernemersverenigingen in de gemeente Achtkarspelen heeft de jury drie ondernemingen voor de categorie kleinbedrijf en drie ondernemingen voor de categorie middenbedrijf geselecteerd.

Voor de categorie kleinbedrijf zijn de genomineerden in willekeurige volgorde: Museumbedrijf Ot & Sien, Creative Work en De Binnenmarkt. De genomineerden voor de categorie middenbedrijf in willekeurige volgorde zijn VDM Woningen, Veenstra Reizen en STERC Online Agency.

De 'Ondernemersprijs 8karspelen' wordt mede mogelijk gemaakt door de ondernemersvereniging ABC, de gemeente Achtkarspelen en de Rabobank.

De jury van OP8K bepaalt naar aanleiding van bedrijfsbezoeken welke twee ondernemingen de prijs in ontvangst mogen nemen en de opvolgers worden van Pilat&Pilat (winnaar categorie kleinbedrijf 2018) en TIKO Kinderopvang (winnaar middenbedrijf 2018).

Dinsdagavond 15 oktober worden de winnaars van de ondernemersprijs bekendgemaakt. Het publiek bepaalt wie de publieksprijs in ontvangst mag nemen. (www.abc-achtkarspelen.nl )