Dirigent Martin Mans.
Dirigent Martin Mans. Foto: Ingezonden

Groot Mannenkoor Noord-Nederland
start nieuw project op 12 oktober

HEERENVEEN - Met veel plezier begint het Groot Mannenkoor Noord-Nederland op zaterdag 12 oktober een nieuw project. Zangers met en zonder ervaring zijn welkom. Het nieuwe project bestaat uit drie repetities en maar liefst zes concerten waarvan er één op een ludieke locatie, namelijk in het Dolfinarium in Harderwijk.

De repetities zijn altijd in de Goede Herderkerk in Heerenveen. De projecten zijn bedoeld voor zangers die het aantrekkelijk vinden om naast het lidmaatschap van hun reguliere koor, mee te doen aan een extra project, geleid door mannenkoorspecialist Martin Mans. Ook mannen die geen lid zijn van een bestaand koor, zijn van harte welkom deel te nemen. In drie repetities wordt een vernieuwd repertoire ingestudeerd van Nederlandstalige, geestelijke liederen, spirituals en klassieke en populaire muziek. De voorgaande projecten waren zeer succesvol. Er is een vaste kern van zangers ontstaan. Het aantal deelnemers is de 100 gepasseerd. Nieuwe zangers zijn nog steeds van harte welkom.

Repetities altijd op zaterdag: 12 oktober, 9 november en 11 januari 2020, in de Goede Herderkerk, Oude Veenscheiding 15 in Heerenveen. De concertdata: dinsdag 15 oktober Brug-Eskerk Dwingeloo, zaterdag 9 november Het Dolfinarium Harderwijk. Zaterdag 11 januari 2020 Goeder Herderkerk Heerenveen, 12.30 uur. Zaterdag 8 februari 2020 Martinikerk Groningen. Zaterdag 29 februari 2020 Jozefkerk Assen. Zaterdag 7 maart 2020 De Oase Drachten. Aanvang 20.00 uur, behalve Heerenveen 12.30 uur.

Inschrijven: via www.martinmans.nl, per e-mail: secretariaat@martinmans.nl of op de repetitie op 12 oktober 2019. Kosten voor deelname: € 60,-.