Mannenkoor Pro Rege in Dokkum heet nieuwe koorleden van harte welkom.
Mannenkoor Pro Rege in Dokkum heet nieuwe koorleden van harte welkom. Foto: Ingezonden

Wilt u graag zingen? Dat kan bij Pro Rege

DOKKUM - Christelijk mannenkoor Pro Rege Dokkum e.o. is inmiddels weer begonnen met de repetities. Pro Rege heeft nu ruim 80 zangers en staat sinds vorig jaar onder leiding van dirigent Jan Hibma.

"Bent u op zoek naar een hobby en zingen lijkt u wel wat, sluit u dan aan bij Mannenkoor Pro Rege. De toegang is laagdrempelig en 'voorzingen' is niet nodig. U wordt direct opgenomen in de 'koorfamilie'. Binnen enkele weken voelt u zich thuis en u hebt er een nieuwe vriendenclub bij", meldt het koor. "Na een paar keer meezingen horen we vaak: 'Waarom zo lang gewacht, dit had ik veel eerder moeten doen'." Zangervaring wordt niet gevraagd, daar zijn de repetities voor, maar ervaren zangers zijn ook van harte welkom. "Drie maanden bent u onze gast, dan betaalt u geen contributie en de consumpties in de pauze zijn gratis. Na deze drie maanden, eerder mag ook, neemt u de beslissing of u lid wilt worden."

Naast de al geplande optredens, zoals het bekende 'Samen zingen met Pro Rege' op zondag 13 oktober in De Fontein te Dokkum, geeft Pro Rege ook dit jaar traditionele kerstconcerten. De dirigent wil in de nabije toekomst ook een concert organiseren met al zijn mannenkoren.

U bent van welkom op woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in gebouw 'De Ontmoeting' van de Baptistengemeente, Stationsweg 45 A te Dokkum. Eerst meer informatie? Bel voorzitter Andries Postma: 0519-321647. Zie ook: www.mannenkoorprorege.nl.