Masterclass: Kansen in klimaatcrisis

LEEUWARDEN - Na verschillende succesvolle businessevents organiseert het Friesch Dagblad op 24 september 2019 opnieuw een Masterclass voor het bedrijfsleven. Deze editie bevat interessante lezingen van RTL weerman Reinier van den Berg en duurzaam ondernemer Douwe Faber.

Reinier van den Berg presenteert al sinds 1989 het weer bij RTL4 en was tot februari 2018 senior weerkundige bij MeteoGroup. Tegenwoordig is hij duurzaam ondernemer en actief in plastic recycling. Hij staat op 24 september stil bij thema's als klimaat en verlies van biodiversiteit, zodat u daarna als ondernemer kunt werken aan oplossingen, uitdagingen en kansen.

Na een businessbrunch neemt Douwe Faber, eigenaar van E Kwadraat Advies B.V., het stokje over. Hij is deskundige op het gebied van duurzame energie, energiebesparing en transitiemanagement en vult Reinier aan. Hoe kunt u uw bedrijf verduurzamen, wat voor problemen komt u tegen en hoe en waar moet u beginnen?

Het Friesch Dagblad biedt u de unieke kans om dicht bij huis deze Masterclass bij te wonen. In het programma is er voldoende ruimte om te netwerken. Aansluitend op het officiƫle programma volgt een interactief programma met onder andere varen in een elektrische sloep van GreenJoy, Rond-de-Tafel sessie (debat), klimaat- en subsidieloket voor ondernemers en 'presenteer het weer'.

Tijd: 09.30 - 13.45 uur | Locatie: Energiecampus Leeuwarden | Inschrijven: Frieschdagblad.nl/masterclass