Informatieavond hospice Smelnehaven

DRACHTEN - Op dinsdag 17 september om 19.30 uur houdt VPTZ ZO Friesland een informatiebijeenkomst in het Tuinhuis achter hospice Smelnehaven aan het Zuid 20 te Drachten. Waarom? Momenteel hebben ze weer plaats voor nieuwe vrijwilligers.

"Het is momenteel druk. In de terminale zorg kunnen wij best wat extra vrijwilligers gebruiken"

Wie weet heb je hier al eens over nagedacht en denk je dat dit werk wat voor je is, maar twijfel je nog. Dan is deze avond iets voor jou. Praten en luisteren naar een aantal van onze vrijwilligers. Vraag hen en hoor wat zij te vertellen hebben. Zij vertellen over dit bijzondere werk en wat dit werk voor hen persoonlijk betekent. Ook is er een van onze coördinatoren aanwezig om uitleg en aanvullende informatie te geven over het werken bij VPTZ Zuidoost Friesland.
Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk en wil je meer weten over wat wij als vrijwilligers betekenen voor mensen in de laatste levensfase? Kom dan aanstaande dinsdag 17 september om 19.30 naar het Tuinhuis achter het hospice.

Ben je die dag verhinderd, maar wil je wel meer weten over dit bijzondere vrijwilligerswerk, bel dan. Kom gerust een kijkje nemen, het verplicht je tot niets!

Hospice Smelnehaven | ´t Zuid 20, Drachten | secretariaat@vptzzofriesland.nl |
0512-54 22 27