Een bomvol september in De Lawei

DRACHTEN - De Lawei is sinds vorige week weer volop geopend. Alle medewerkers staan weer voor je klaar, zoals je van ons gewend bent. En het nieuwe seizoen wordt in september afgetrapt met een spetterend programma. Voor iedereen die dat zomergevoel nog nét even iets langer wil vasthouden, maar ook voor degene die helemaal klaar is voor bijzondere voorstellingen, films, exposities en evenementen.

De eerste expositie dit seizoen wordt gepresenteerd door Kristi Neider, gespecialiseerd in grafische prints en door Jitse Sikkema, die zich bezig houdt met beeldhouwwerken. Deze mooie exposities zijn dit seizoen gratis te bezoeken in de expositieruimte van De Lawei van 15 september t/m 3 november. Neem vooral ook een kijkje op de website om je op te geven voor de rondleiding of één van de workshops.

In september organiseert Hopper twee fijne evenementen voor iedereen die nog lang niet klaar is met dat heerlijk zomergevoel. Op zondag 1, 8, 22 en 29 september is er een gezellige spelletjesdag én bij mooi weer zwembadjes om even af te koelen op het terras en op 15 september is er een wijn en tapas namiddag, heerlijk tafelen met familie en vrienden. Meer info: www.hopperdrachten.nl.

Met de kleinezaalkaart kun je regelmatig een voorstelling in de kleine zaal van De Lawei bezoeken. Deze zaal zit vol verrassingen, avontuur en eigenzinnigheid. Voor een eenmalig bedrag ontdek je de mooiste voorstellingen. Wil je nog een kleinezaalkaart bemachtigen? Wees er dan snel bij! www.lawei.nl