Graag zingen? Dat kan bij Pro Rege

DOKKUM - Christelijk Mannenkoor Pro Rege Dokkum e.o. start woensdag 28 augustus met de repetities. Pro Rege begint dit seizoen met ruim 80 zangers en staat sinds vorig jaar onder leiding van dirigent Jan Hibma.

Bent u op zoek naar een hobby en zingen lijkt u wel wat, sluit u dan aan bij Mannenkoor Pro Rege. De toegang is laagdrempelig en 'voorzingen' is niet nodig. U wordt direct opgenomen in de 'koorfamilie'. Binnen enkele weken voelt u zich thuis en u hebt er een nieuwe vriendenclub bij. Drie maanden bent u onze gast, dan betaalt u geen contributie en de consumpties in de pauze zijn gratis. Na deze drie maanden, maar het mag ook eerder, neemt u de beslissing of u lid wilt worden.

Overtuigd? Kom dan vrijblijvend een repetitie bijwonen en ervaar hoe plezierig het is om in een mannenkoor te zingen. U bent van harte welkom op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in gebouw 'De Ontmoeting' van de Baptisten Gemeente, Stationsweg 45A te Dokkum.

Wilt u eerst meer informatie, neem dan contact op met onze voorzitter Andries Postma, telefoonnummer 0519-321647. Zie ook: www.mannenkoorprorege.nl. Graag tot ziens!