Kom dit weekend naar Drachten en laat je verrassen door de 
gezellige 'Crazy Days'.
Kom dit weekend naar Drachten en laat je verrassen door de gezellige 'Crazy Days'. Foto: Ingezonden

Crazy Days zetten in het weekend van 24 en 25 augustus heel Drachten op z'n kop

DRACHTEN - Het weekend van 24 en 25 augustus staat het Drachtster winkelcentrum in het teken van de 'Crazy Days DR88', dagen vol spectaculaire en gekke acties, bijzondere activiteiten en extra kortingen die alleen dit weekend gelden. Zorg dat je dit weekend in Drachten bent! De Crazy Days worden georganiseerd door de ondernemers van het centrum.

Een greep uit de acties; bij Jack and Jones scoort u een complete outfit voor €99,99. Bij de Wereldwinkel staat de koffie zaterdag klaar en zijn er mooie aanbiedingen. Terre des Hommes heeft zaterdag 50% korting op kinderkleding van de herfstcollectie om een leuke start te maken met het nieuwe schooljaar. De opbrengst gaat naar het tegengaan van loverboys in Nederland. Toscana ijssalon laat zien wat ze nog meer in huis hebben en biedt flinke kortingen op de sappen en smoothies. Daarnaast is de koffie bij de huisgemaakte monchoutaart gratis. Bij Idenza zijn er 'crazy' kassa kortingen. Op zaterdag krijgt u bij aankoop van een (zonne)bril en/of contactlenzen bij Greving & Greving een gratis ijsje van PUUR ijs & chocolade. 100% voetbal heeft 30% korting op de Nike Tech pakken en 30% korting op alle voetballen. 't Tsiispuntsje heeft alle kruidenkazen per 500 gram voor €4,95 (excl. geitenkaas) en MS Mode heeft op de sale artikelen 3 halen 2 betalen.

Shop op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan de hele dag voor €2,50 in de parkeergarage Raadhuisplein.
www.winkeliersverenigingdrachten.nl