Slagwerkers van Afslag Sneek met hun uitgebreide instrumentarium.
Slagwerkers van Afslag Sneek met hun uitgebreide instrumentarium. Foto: Ingezonden

Burgum Beats the Drums!

BURGUM - Het is weer tijd voor een klapper! Burgum verwelkomt op zaterdag 24 augustus de energieke slagwerkgroep 'Afslag Sneek'. Deze dynamische groep met zo'n tien slagwerkers komt het Burgumer centrum flink opschudden met drumwerk op allerlei instrumenten. Entertainment ten top, voor jong en oud.

Afslag Sneek is een onderdeel van de Sneker Advendo Korpsen en een bekende gast op straatfestivals in het hele land. Niet verwonderlijk, want ze vermaken het publiek met opzwepende muziek, geïnspireerd op ritmes van over de hele wereld. Door het afwisselende repertoire en een grote verzameling instrumenten bezorgen zij het publiek een adembenemende ervaring!

Bruisend centrum en
gratis parkeren

Meemaken? Kom dan op 24 augustus naar Burgum. Afslag Sneek speelt van 13.30 tot 16.30 uur in het centrum van Burgum, te midden van vele leuke winkels en gezellige terrassen. Toegang en parkeren zijn gratis. Informatie over alle Burgumer activiteiten vindt u op www.burgum.frl.

Modderfeest

DOKKUM - Op woensdag 28 augustus tussen 13.00 en 16.30 uur vindt het derde Modderfeest in Dokkum plaats. Deze middag, georganiseerd door Marianne Kraamer en Elly Dijk, is voor kinderen tot 12 jaar die houden van lekker vies worden.

De entree bedraagt 3,50 euro per kind, dit is inclusief drinken en wat lekkers. Het modderfeest vindt plaats op het terrein van Scouting De Granaet te Dokkum.