Hester Terluin selecteert haar mooiste vakantiefoto's om ze 
vervolgens door Anne Bekkema te laten afdrukken.
Hester Terluin selecteert haar mooiste vakantiefoto's om ze vervolgens door Anne Bekkema te laten afdrukken. Foto: Ingezonden

Bewaar je vakantiefoto's niet ongezien in een digitaal album, maar druk ze af!

DRACHTEN - Nu de meeste mensen weer terug van vakantie zijn rijst de vraag: wat te doen met al die gemaakte foto's? "Laat ze niet verloren gaan in een digitaal album, maar maak ze tastbaar door ze af te drukken," raadt Anne Bekkema van Fotoshop Bekkema in Drachten aan.

Tegenwoordig maken we veel meer foto's dan vroeger, toen er nog geen smartphones met goede camera's waren. Onze telefoons staan vol met afbeeldingen van mooie en bijzondere momenten, maar bekijken doen we ze nauwelijks.

"Zonde om niets met die beelden te doen," aldus Bekkema. "Druk de mooiste foto's af, en plak ze in een album. Schrijf er wat bij, en je hebt een prachtige, tastbare herinnering."
"Ik merk dat steeds meer mensen weer voor afgedrukte foto's kiezen. Of je nu je foto's op een ouderwets fotorolletje hebt staan, in een digitaal album of ze naar ons wilt sturen met Whatsapp, het kan allemaal. Lekker relaxed 's avonds op de bank de foto's uitzoeken, versturen en ze zijn de volgende ochtend al klaar."

Naast het afdrukken van foto's verzorgt Fotoshop Bekkema ook studio-fotografie, is er een borduurstudio, een pasfotoservice en een grote collectie fotolijsten, fotoalbums en fotofunproducten, zoals t-shirts, tegels en mokken. Ook digitaliseert het bedrijf oud video- en smalfilmmateriaal.

Fotoshop Bekkema | Moleneind 8, Drachten 0512-526275