34 deelnemers uit Actief-regio bij mc Eenrum

EENRUM (Gr.) - In acht van de in totaal tien verschillende klassen van de NK en EK Grasstrack races in Eenrum, georganiseerd door Motorclub Eenrum doen zaterdag diverse deelnemers mee uit het verspreidingsgebied van Weekblad Actief. Opgeteld hebben zich 34 deelnemers uit deze regio voor de crosswedstrijden aangemeld.

In de klasse Jeugd 125 cc doen vijf deelnemers uit onze regio mee, in de klasse jeugd 85 cc 1 deelnemer, in de klasse Powergirls 6 deelnemers, in de klasse NK Shorttrack cup 250 cc 9 deelnemers, in de klasse NK ST 500 cc 3 deelnemers, in de klasse NK ST 250 cc ook 3 deelnemers, in de klasse NK Shorttrack 500 cc cup 2 deelnemers en in de klasse Jeugd Cup 125 cc doen 5 deelnemers mee uit deze regio.

Zondag EK zijspannen

De kampioenschappen beginnen om 10.00 uur ´s ochtends. Op zondag 18 augustus wordt de finale van het EK zijspannen verreden. Daarbij doen geen deelnemers uit de Actief-regio mee.

Naast een weekend motorsport is er ook op vrijdag, zaterdag en zondag kermis in Eenrum. Deze wordt om 14.00 uur geopend op de vrijdag. Op diverse momenten in de middagen en avonden is er live muziek op het kermispodium of in de verschillende café's.