Huifkar Earnewâld

EARNEWALD - Op 18 augustus is het tijd om te onthaasten voor jong en oud. Stap in de huifkar en geniet van een rit door het mooie Earnewâld.

De huifkar rijdt van 14.30 tot en met 16.30 uur. Deze activiteit is onderdeel van de de zomeractiviteiten die in Earnewâld onder de noemer 'Eltse snein wat by d'ein!' worden georganiseerd. Elke zondagmiddag vanaf 5 mei tot en met 29 september is er een activiteit in en om het centrum van Earnewâld.

Kijk voor het gehele zomerprogramma op www.earnewald.nl.

Muziek Buurtkamer

BURGUM - Op maandagochtend 19 augustus is er muziek in de tuin van Glinstra State. Wiebe Joostema speelt vanaf 10.15 uur op een keyboard allerlei mooie (meezing)muziek.

Koffie en thee staat voor u klaar voor maar €0,50. Ook nieuwsgierig naar de Buurtkamer? Kom gezellig eens langs. De Buurtkamer is iedere maandagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur geopend in Burgum. Tijdens de openingstijden kunt u vrij in- en uitlopen. Voor meer informatie, ook over de locatie in de Westereen, Dokkum en Kollum, kijk op: www.debuurtkamer.com.