Ook in de zomerperiode gaat de kaartverkoop voor de Harmonie gewoon door.
Ook in de zomerperiode gaat de kaartverkoop voor de Harmonie gewoon door. Foto: MAJANKAFOTOGRAFIE

Harmonie start nieuwe seizoen met
recordverkoop kaarten voorstellingen

LEEUWARDEN - Na de volledige uitverkochte previewavond, de goede start van de verkoop voor de Vrienden van De Harmonie en de start van de reguliere verkoop, laat Stadsschouwburg De Harmonie weten al een kleine 30.000 tickets te hebben verkocht. De hele zomer kunnen tickets worden gereserveerd via harmonie.nl.

De Harmonie maakt haar rol als hoofdstedelijk theater waar door een mooi en gevarieerd programma aan te bieden. Voor elk wat wils dus. Voorstellingen van Ilse Delange, Waylon, Nienke Plas en Brigitte Kaandorp zijn inmiddels uitverkocht. Het is leuk om te zien dat de coproductie met Tryater 'Karlsson van het dak' (de winterse familievoorstelling naar een boek van Astrid Lindgren) ook bijzonder in de smaak valt.
Muzikale highlights als Amadeus en Annie gaan ook als warme broodjes over de (virtuele) toonbank, maar ook Youp van 't Hek, De Lama's, BLØF, Theo Maassen en Najib Ahmali weten de weg naar het publiek goed te vinden. Verrassend is dat Danny Vera na zijn hit in de charts nu ook een hit in het theater lijkt te worden. De laatste kaarten zijn daar inmiddels voor beschikbaar.

Online bestellen kan vanaf nu makkelijker dan ooit dankzij de mogelijkheid een eigen bestelprofiel aan te maken. Zo kun je niet alleen makkelijk bestellingen in een bestelmandje plaatsen, het is ook mogelijk favorieten op te slaan en zo een wenslijsje te creëren. En te delen met je vrienden of familie.

Kaarten bestellen? www.harmonie.nl.