ONT 5 zoekt voor nieuwe seizoen deeltijdvoetballers

OPEINDE - Wie kent ze niet, voetballers die gestopt zijn of gaan stoppen met voetballen omdat ze geen tijd meer hebben om elke zaterdag op het veld te staan. Een drukke baan, een druk gezinsleven, een nieuwe of een te verbouwen woning of andere leuke hobby's die ook tijd vragen.

Maar, als moderne voetbalclub levert voetbalvereniging ONT tegenwoordig maatwerk. Dus zoekt de club uit Opeinde deeltijdvoetballers als aanvulling voor het vijfde elftal.

ONT 5 speelt op recreatieniveau, maar natuurlijk spelen ze altijd om te winnen, de gezelligheid na de wedstrijd (de derde helft) is echter ook heel belangrijk.

Dit team bevat allemaal deeltijdvoetballers die zich opgeven voor bijvoorbeeld 25 procent, 33 procent of 50 procent van de te spelen wedstrijden. Het is dus maatwerk voor de spelers.

Vind jij voetballen toch te leuk om er helemaal mee te stoppen (of wil je na gestopt te zijn toch weer beginnen) en wil je samen met leeftijdgenoten 'af en toe dus in deeltijd' op zaterdagmiddag lekker tegen een balletje trappen?

Contactpersonen

Aarzel dan niet maar neem contact op met: Gertjan Terpstra (leiding ONT 5). Telefoon 06 - 518 907 39 of Johan Feddema (technische zaken v.v. ONT) telefoonnummer 06 515 502 72.