De Urker MANS formatie biedt een gevarieerd aanbod aan zang en 
instrumentale muziek in een ongedwongen sfeer.
De Urker MANS formatie biedt een gevarieerd aanbod aan zang en instrumentale muziek in een ongedwongen sfeer. Foto: Picasa

Met korting naar de Urker MANS Formatie

DOKKUM - Op zaterdag 24 augustus 2019 treedt de Urker MANS Formatie op in de Grote of St Martinuskerk Kerk in Dokkum. Bestel kaarten met korting.

Het ensemble dat in Urker dracht optreedt, brengt het repertoire ten gehore van de nieuwe cd 'ZING' met goed in het gehoor liggende titels als: 'Ik wil zingen van mijn Heiland', 'Rust' en 'Als 't bazuingeschal'. Ook nieuw worden spirituals ten gehore gebracht, zoals 'Four books in the bible' en 'Gwahoddiad' en de klassieke nummers: 'Le Seigneur en Luctor et Ermergo'.

De gedreven dirigent Martin Mans vormt een eenheid van de stemmen en werkt aan beleving. Elke zanger heeft een solo waardoor hun individuele stemmen goed tot hun recht komen.

De vaste begeleider Mark Brandwijk zorgt voor de orgelbegeleiding. Zijn kwaliteit komt ten goede aan de zang maar voert ook bij zijn improvisaties de boventoon.

Palle Jørgensen, één van de zangers, speelt altviool en Ioan Micu, eveneens zanger, speelt taragot. Bij een concert van de Urker Mans Formatie kun je een gevarieerd aanbod aan zang en instrumentale muziek verwachten in een ongedwongen sfeer.

Datum: zaterdag 24 augustus | Aanvang: 19.30 uur | Locatie: Grote of Sint Martinuskerk, Markt 2, Dokkum | Toegang: € 18,50 | Reserveren: www.martinmans.nl of via de reserveerlijn 06 - 25 39 19 03.

Voorverkoop van kaarten bij: Evangelische Boektiek, Keppelstraat 30, Dokkum.
Lezerskorting: Lezers van De Actief krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van € 5,= en betalen € 13,50 in plaats van € 18,50. (max. 2 pers./art.). Voor online bestellingen geldt de actiecode: Actief248.